Kıvanç Tatlıtuğ Etiler'de bir restoran çıkışında görüntülendi.
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Kıvanç Tatlıtuğ Etiler'de bir restoran çıkışında görüntülendi.
Parmağındaki yüzükle dikkat çeken Tatlıtuğ, yüzüğün Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Behlül karakterinin yüzüğü olduğunu söyledi.
Yeni sezonda ekranlara gelecek televizyon dizisiyle ilgili henüz her şeyin netleşmediğini söyleyen yakışıklı oyuncu, gerekli açıklamaları ilerleyen günlerde dizi yapımcısının yapacağını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da keyifli bir tatil geçiren Tatlıtuğ, dizi sezonundan önce bir kez daha tatil yapmayı düşünüyor.
Kıvanç Tatlıtuğ, aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakarak gazetecilerin yanından ayrıldı. ,
http://www.acunn.com/haber/19991/kivanc-ser-verdi-sir-vermedi
Berenik- Moderatör
Geri: Kıvanç Tatlıtuğ Etiler'de bir restoran çıkışında görüntülendi.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Berenik- Moderatör
KIVANÇ TATLITUĞ YENİ DİZİSİ İÇİN NELER SÖYLEDİ?
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dün Etiler’de yemek yerken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
OYNAYACAĞIM KARAKTERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMAM DOĞRU OLMAZ
Setarkası.com’un haberine göre, Buğra Gürsoy Öykü Karayel Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü oyuncuların eşlik edeceği bir dizide yer alacak olan diziyle ilgili olarak Kıvanç Tatlıtuğ “ Yapımcımla konuştum Sessiz kalmam gerekiyor. Dizi ve oynayacağım karakter hakkında bir açıklama yapmam doğru olmaz. “ dedi.
YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ
Yüzüğü dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ “ Bu yüzük benim Aşk-ı Memnu’da karakterimin taktığım yüzüktü. Bu yüzük benimdi. O yüzden orada sezon boyunca taktım “ dedi.
Bodrum tatili sorulan Kıvanç Tatlıtuğ “ Güzeldi. Bol Bol Fotoğraf çektim. İnşallah birkaç kez daha gidip gelicem. Ondan sonra uykusuz gecelere devam.” Diyerek yanıt verdi.
http://www.setarkasi.com/kivanc-tatlitug-yeni-dizisi-icin-neler-soyledi/
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dün Etiler’de yemek yerken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
OYNAYACAĞIM KARAKTERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMAM DOĞRU OLMAZ
Setarkası.com’un haberine göre, Buğra Gürsoy Öykü Karayel Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü oyuncuların eşlik edeceği bir dizide yer alacak olan diziyle ilgili olarak Kıvanç Tatlıtuğ “ Yapımcımla konuştum Sessiz kalmam gerekiyor. Dizi ve oynayacağım karakter hakkında bir açıklama yapmam doğru olmaz. “ dedi.
YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ
Yüzüğü dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ “ Bu yüzük benim Aşk-ı Memnu’da karakterimin taktığım yüzüktü. Bu yüzük benimdi. O yüzden orada sezon boyunca taktım “ dedi.
Bodrum tatili sorulan Kıvanç Tatlıtuğ “ Güzeldi. Bol Bol Fotoğraf çektim. İnşallah birkaç kez daha gidip gelicem. Ondan sonra uykusuz gecelere devam.” Diyerek yanıt verdi.
http://www.setarkasi.com/kivanc-tatlitug-yeni-dizisi-icin-neler-soyledi/
Berenik- Moderatör
Rica Ederim canım
Berenik- Moderatör
Similar topics
» Kıvanç Tatlıtuğ da davetteydi
» KIVANÇ TATLITUĞ VE PROJELERİ
» KIVANÇ TATLITUĞ DA ALİ İLE AYŞE'NİN DÜĞÜNDE!
» KIVANÇ'IN JET-SKI KEYFİ
» Kıvanç İsteyince!
» KIVANÇ TATLITUĞ VE PROJELERİ
» KIVANÇ TATLITUĞ DA ALİ İLE AYŞE'NİN DÜĞÜNDE!
» KIVANÇ'IN JET-SKI KEYFİ
» Kıvanç İsteyince!
1 sayfadaki 1 sayfası